Detecten botellades i actes incívics a les zones esportives

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls denuncia que des de fa unes setmanes, coincidint amb el relaxament del confinament,  està detectant actituds incíviques als caps de setmana en algunes instal·lacions esportives del poble. 

Un primer punt que preocupa a les autoritats és el camp del Figuerassa Arena, on cada dilluns es detecta gran nombre d’ampolles i llaunes abandonades a la zona esportiva. Això demostra que, als caps de setmana, un grup de joves salta la tanca de protecció i accedeix a l’espai per fer-hi el que es coneix com a botellons, és a dir el consum d’alcohol a la via pública. Una circumstància especialment prohibida aquests dies per evitar contagis de la covid-19. La regidora d’esports, Sònia González, lamenta aquestes actituds que posen en perill els propis joves i obliguen als professionals de l’Ajuntament a netejar l’espai cada dilluns per deixar la zona esportiva a punt per les entitats que hi entrenen. 

Un altre focus d’incivisme detectat és el camp de futbol on han rebentat panys i candaus per accedir i jugar a la zona. González lamenta la poca consideració dels joves i recorda que aquests actes incívics acaben constant diners a les arques municipals per restituir tots els desperfectes.

Actualment els espais esportius del poble estan oberts en exclusiva per les entitats esportives del poble, ja que així es pot garantir les mesures de seguretat que cal afrontar per evitar contagis de coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics