URGENT

A presó un blanenc acusat de 3 robatoris a l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

Els Mossos van detenir a principis d’agost un home de 31 anys i veí de Blanes com a presumpte autor de tres robatoris a establiments comercials de l’Alt Maresme.

Segons fonts policials, el primer robatori atribuït al detingut va ser a principis de juliol en una benzinera de Santa Susanna, on el lladre es va emportar 530 euros en efectiu de la caixa registradora.

 El segon fet imputat va ser el 19 de juliol, de nou en una benzinera, però a Malgrat de Mar i va aconseguir un botí de 700 euros.

El tercer robatori atribuït a l’acusat va ser en una botiga de Pineda  al migdia del dia 26, d’on va aconseguir endur-se uns 370 € en efectiu.

En els tres casos el lladre arribava amb un turisme que aparcava prop de l’establiment  i entrava al local amb la cara mig coberta i esgrimint armes blanques per intimidar els treballadors dels establiments i en sortia ràpid per fugir amb el vehicle. 

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarta la seva participació en altres fets similars a altres localitats properes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics