A punt la Festa a la Piscina de Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de les 8 del vespre, aquesta ràdio organitza una festa nocturna a la piscina municipal.

A les 7  l’equipament tancarà portes, com cada dia pels usuaris habituals, i després de netejar l’espai, a les 8 tornarà a reobrir per a les 120 persones que ja tenen entrada per fer un bany nocturn amb música i el millor ambient.

Aquesta festa és gratuïta, però amb limitació d’aforament. De fet, l’organització ha volgut extremar les mesures de seguretat i ha reduït un 20% més l’actual aforament ja restringit de la piscina. Una reducció que se sumarà a l’obligatorietat de dur mascareta, als controls de temperatura i a l’ús de gel hidroalcohòlic. Tot plegat per gaudir de la festa amb màxima seguretat. També hi haurà dos socorristes controlant la piscina, en la que es podran banyar un màxim de 50 persones alhora, seguint les recomanacions actuals.

Aquesta festa organitzada per la ràdio, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, és part del programa d’actes de l’Agost a Palafolls, que cada cap de setmana porta activitats als barris i urbanitzacions del nostre municipi. Aquest cap de setmana, coincidint amb el dia 15 d’agost, la festa es trasllada a Santa Maria, amb l’activitat de la piscina avui i una festa de l’escuma demà al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics