Més de mig milió de cotxes passen per la carretera de Blanes aquest juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La carretera d’accés a la costa Brava, la B682, és de per si una via de gran intensitat de circulació, sobretot a l’estiu, absorbint part dels vehicles que volen anar cap a poblacions costaneres com Blanes, Lloret o Tossa. L’allargament de l’autopista de Palafolls fins a Tordera, va ajudar a desviar gran part d’aquests vehicles, alleugerint el trànsit a la carretera palafollenca.

Aquest estiu, però, s’ha tornat a reviure gran intensitat de vehicles, amb retencions puntuals gairebé cada dia. 

El mes de juliol la carretera ha recollit més de mig milió de desplaçaments, segons expliquen les dades de les càmeres de control de matrícules instal·Lades a la passera i que controlen els desplaçaments que passen per aquest punt.

Cal tenir present que aquesta carretera ha d’absorbir la gran majoria de desplaçaments que, normalment, s’haguessin realitzat per la carretera del pont del Pixota. Es tracta d’una carretera secundària, però molt coneguda per aquelles persones que volien accedir a les com Els Pins o la Plantera, sense els embotellaments habituals de la carretera principal.

De fet segons fonts de la Policia Local de Malgrat la càmera de control situada en aquesta carretera, a tocar de la rotonda de Sant Lluís, aquest juliol ha registrat 204 mil moviments de vehicles, molts menys dels que es registrarien en cas que el pont viaria sobre la Tordera estigués en funcionament.

Segons expliquen fonts policials, l’hora amb més desplaçaments a la carretera entre Palafolls i la Costa Brava és a les 6 de la tarda, on la càmera de la Passera registra fins a 38.000 vehicles a l’hora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics