Prop de 200 persones donen sang en tres dies a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les tres jornades extraordinàries de donació de sang que es van fer la passada setmana a Blanes han superat el rècord de participació que es va assolir l’any passat. Enguany s’han acostat a la carpa instal·lada al Passeig de Mar 194 persones a donar sang, i 24 van venir per oferir-se però finalment no van poder fer-ho, majoritàriament perquè tenien l’hemoglobina baixa.

Aquestes 194 donacions són una 70a més que l’any passat, quan es van fer 2 dies de donacions. El propi Banc de Sang és qui va proposar fer aquest estiu un dia més de donacions, i la passada setmana es va fer la campanya de dimarts a dijous.

De cara a l’any vinent, es vol recuperar la Marató de Sang, però el que sí es vol acordar en breu és que la propera donació ordinària de sang, que s’ha de fer el proper mes de setembre, es pugui fer, igual que la passada setmana, en una carpa habilitada al passeig de mar de Blanes. Habitualment les donacions ordinàries es fan a la Biblioteca Comarcal, però amb l’actual pandèmia és un espai que no se sap si es podrà utilitzar.

Fa uns dies es va fer una marató de Sang a Malgrat i  ja al setembre es farà la tradicional donació de sang que es fa cada any a Palafolls coincidint amb la Festa Major del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics