URGENT

A principis de setembre milloraran la seguretat del Castell

Compartiu aquesta història
Baranes de seguretat

El consistori espera que els primers dies de setembre comencin les obres que han de servir, bàsicament, per reforçar la seguretat al recinte.

Tot i que l’Ajuntament de Palafolls va aprovar un gran projecte de rehabilitació i consolidació de l’espai, que incloïa un espai escènic amb vestuaris, una caseta amb lavabos i un centre d’interpretació de la fortalesa palafollenca, finalment el nou govern local només preveu executar de moment les obres urgents referents a consolidació i seguretat.

En aquest sentit es millorarà la rampa d’accés al recinte. La previsió és pavimentar-la amb un formigó de color terrós per evitar l’impacte visual. Aquesta nova rampa incorporarà pluvials i millores per a la seguretat dels visitants.

Dins el recinte es col·locaran baranes de seguretat en diferents espais. Per exemple a l’escala d’accés a l’entrada de l’ermita i també a l’espai situat sobre d’aquesta i que s’usa com a mirador.

D’altres espais com els festejadors del primer recinte de la fortalesa, també incorporaran elements de seguretat i es barrarà el pas a diferents zones perilloses del castell per evitar accidents.

Les obres de rehabilitació del Castell de Palafolls compten amb ajudes de la Diputació i de l’1% cultural que va pagar ACESA quan va ampliar l’autopista fins a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics