L’”Agost a Palafolls” arriba a Sant Genís per Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dimarts és el dia de la Festa Major de Sant Genís de Palafolls. Però enguany, amb la limitació d’activitats, d’aforament i de compliment de les mesures de prevenció, les principals activitats de la festa han caigut del programa, i es mantenen d’altres, dins el programa Agost a Palafolls, que durant els caps de setmana d’aquest mes ha organitzat activitats a barris i urbanitzacions del nostre poble per descentralitzar les accions culturals.

Així demà dissabte a Sant Genís s’ha programat  una activitat infantil amb la Mô Clown i el seu espectacle que fa vibrar, però que també emociona. Serà al costat del Local Social de Sant Genís de Palafolls, respectant les mesures de seguretat i amb aforament limitat.

Per l’endemà diumenge, al matí es farà l’habitual ofici solemne a la parròquia romànica de Sant Genís. Enguany, però, i davant les limitacions d’espai i aforament no hi haurà coral ni cobla. Al vespre s’ha programat una cantada d’havaneres amb el grup Americanus, de nou, prop del local social, en un espai exterior, per facilitar les mesures de seguretat. No hi haurà cremat pels assistents, però si un berenar. Tot plegat ho explica Ricard Morales tècnic de cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Les activitats són gratuïtes i caldrà dur mascareta per poder assistir-hi.

Tant l’animació infantil, la missa solemne com les havaneres són de les activitats habituals de la festa major de Sant Genís. Enguany, però, activitats com el sopar, el ball o les sardanes han quedat fora del programa d’activitats per garantir les mesures de seguretat. Al tractar-se d’activitats puntals de la tradicional Festa Major de Sant Genís, s’ha decidit no considerar aquest programa com la festa major, que haurà d’esperar a l’any vinent.

Les activitats es faran a la zona d’estacionament propera a l’església i al local local, ja que és un espai més gran i permet habilitar més places pels assistents als actes programats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics