S’ajorna l’observació del cel nocturn prevista per demà al Castell de Palafolls

Foto: Hans Braxmeier - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls tenia previst tancar demà diumenge el cicle d’activitats culturals organitzades durant aquest mes d’agost en diferents barris i urbanitzacions del municipi. Ho volia fer amb una observació del cel nocturn des del Castell de Palafolls.

Dijous, però, l’Ajuntament de Palafolls anunciava l’ajornament d’aquesta activitat per les prediccions meteorològiques de mal temps i pluja. El consistori ha informat que es buscarà una altra data més propícia per poder dur a terme l’activitat.

Amb l’activitat ajornada d’aquest diumenge, Palafolls tanca un agost en què ha omplert tots els caps de setmana amb activitats culturals. Es va començar el dia 1 d’agost a Sant Lluís, seguint a Mas Reixach una setmana més tard, a Santa Maria els dies 14 i 15 i a Sant Genís el cap de setmana en què solia celebrar-se la seva festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics