L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor reobre demà les seves portes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’OMIC de Palafolls torna aquest dimarts a oferir el seu servei presencial a la ciutadania. Ho farà després de l’aturada de l’activitat durant el mes d’agost, reprenent les gestions a les dependències del consistori palafollenc, just al costat de l’OAC.

L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor reprendrà el seu servei habitual dels dimarts al matí, amb cita prèvia, i ho farà de la mateixa manera que abans de les vacances: atenent amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries davant dels contagis per coronavirus.

Oriol Contreras és responsable de l’OMIC de Palafolls.

L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor és un servei de la Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Palafolls que ajuda als consumidors i usuaris a defensar els seus drets informant, assessorant i tramitant les peticions. En aquest sentit, l’espai s’encarrega d’informar i assessorar sobre serveis com telefonia, aigua, gas o llum, així com de bancs o assegurances, i també entorn a la compra de productes i els procediments que se’n deriven, com són les garanties o les reclamacions i devolucions, entre altres. Contreras explica que, en cas que sigui necessari, s’acaba tramitant la reclamació corresponent a l’empresa o, si cal, la denúncia a la Generalitat.

Per ser atès a l’OMIC cal demanar cita prèvia, però des del servei ja avisen que actualment la llista de peticions és llarga i que, per tant, cal no esperar-se si es necessita gestionar qualsevol petició, sobretot després del període de vacances, en què poden haver sorgit problemes entorn a les cancel·lacions de viatges.

L’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor, que afronta un nou curs amb més feina de l’habitual degut a la pandèmia, recull les sol·licituds de cita prèvia bé de forma presencial al registre de l’Ajuntament, per telèfon -trucant al 93 762 00 43-, per correu electrònic -plf.omic@palafolls.cat- o bé en línia, a través del web municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics