Blanes ja té obert el període d’inscripcions per la Fira de Nadal de Sant Tomàs

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Malgrat que tot just avui hem encetat el mes de setembre, a Blanes ja han posat la vista al Nadal. No han fet, però, per fer cap celebració anticipada, sinó per obrir les inscripcions per participar a la tradicional fira de Nadal de Sant Tomàs, prevista pel dia 21 de desembre.

La fira, amb més de 500 anys d’història, és un dels actes més tradicionals del Nadal a la ciutat veïna de Blanes, i des d’aquest dilluns té obert el termini per inscriure’s a l’edició d’enguany. Fins el 25 de setembre les inscripcions s’han obert per paradistes i artesans en general, així com pels establiments comercials del municipi. D’altra banda, del 14 de setembre i fins el 16 d’octubre s’obrirà el termini de sol·licituds per posar parada a les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre de Blanes, així com escoles i altres centres educatius del municipi.

L’Ajuntament de Blanes ha informat que totes les parades hauran de complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis per Covid-19, tenint en compte que en el moment de la celebració de l’esdeveniment les normatives han pogut canviar.

A les bases reguladores de la fira també s’hi especifica que cada paradista haurà de disposar del seu propi material sanitari, i que el nombre de persones que atenguin o despatxin darrere la parada haurà de ser proporcional a les dimensions d’aquesta.

Com a màxim, la Fira de Sant Tomàs podrà comptar amb un total de 120 parades, 75 de les quals, com a màxim, podran ser per paradistes i artesans, 10 d’establiments comercials de Blanes i un màxim de 35 de les entitats sense ànim de lucre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics