Malgrat inicia una campanya informativa sobre les càmeres de seguretat i de trànsit

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquest dilluns, la Policia Local de Malgrat de Mar ha iniciat una campanya informativa, porta a porta, als veïns i veïnes que viuen al carrer d’en Blanch, amb l’objectiu d’informar-los de la posada en funcionament de les noves càmeres de control de trànsit i de seguretat a partir d’aquesta tardor.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, els agents de la policia lliuren un díptic informatiu als veïns i també resolen dubtes sobre el funcionament del sistema de vigilància dels aparells. A partir de la setmana vinent, els residents del carrer ja podran començar a tramitar les autoritzacions perquè els seus vehicles puguin accedir a la nova zona vigilada amb les càmeres.

La campanya informativa s’allargarà fins dijous, començant pel carrer d’en Blanch, els veïns del qual seran els primers en poder tramitar les autoritzacions dels vehicles a partir del dilluns 7 de setembre. Segons ha informat el consistori malgratenc, més endavant la Policia Local passarà a informar la resta de carrers, com són Mar i Carme, Desclapers, Ollers, plaça Església, Travessera del Mercat, Sant Antoni de Pàdua i Bellaire, on els veïns també podran iniciar els seus tràmits.

Segons apunta l’Ajuntament de Malgrat, les noves càmeres, que s’han instal·lat als carrers del Carme, Blanch, Ollers i Bellaire, serviran per llegir les matrícules i identificar els vehicles, cosa que permetrà substituir les pilones mòbils actuals.

A la tardor entrarà en funcionament la segona fase de les càmeres, després que l’octubre de l’any passat ja es posessin en marxa les dels carrers Mar, Mallorca i Ramon Turró. Segons el consistori, l’objectiu és que tot el sector del poble «esdevingui una gran illa de vianants». En aquest sentit, puntualitza que en el sector s’hi restringirà la circulació de vehicles. Les càmeres detectaran totes entrades i sortides, dades que es compararan amb una base de dades on hi constaran els vehicles autoritzats. En cas que el vehicle no tingui l’entrada permesa en aquesta zona de vianants, automàticament es genera una denúncia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics