Llargues cues per obtenir les entrades del Gràcies Palafolls

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

A les 9 del matí d’aquest dimarts, l’Ajuntament de Palafolls obria les portes de l’Oficina d’Atenció Ciutadana per repartir les entrades dels actes del Gràcies Palafolls, la programació cultural que s’ha organitzat enguany davant la impossibilitat de tenir una Festa Major com era habitual.

Mitja hora abans de l’obertura de les portes, al voltant de l’edifici de l’ajuntament ja s’hi podia veure una llarga cua de persones que esperaven poder adquirir invitacions gratuïtes pel pregó i pels espectacles.

El repartiment d’entrades estableix que, com a màxim, se’n poden agafar quatre per persona i esdeveniment. Els interessats han de portar el seu DNI, i els menors de 16 anys han de tenir autorització dels pares o tutors legals.

Els micròfons d’aquesta emissora han pogut parlar amb algunes de les persones que estaven esperant el seu torn, algunes des de primera hora del matí i en alguns casos vingudes de municipis veïns, com Blanes. Un comentari generalitzat entre la gent que feia cua era que la de Palafolls serà la primera i única festa de la qual segurament podran gaudir aquest estiu.

Ens ho han explicat en Quim, la Maria, la Maria Rosa i en Joan.

Les invitacions pel pregó i pels concerts del Gràcies Palafolls s’aniran donant a partir d’avui a l’OAC, i a partir de dijous es podran adquirir a través d’internet.

Tot i tractar-se d’invitacions gratuïtes, calia establir aquesta mesura per poder complir amb les normes de seguretat i prevenció davant del coronavirus, limitant els aforaments i registrant les localitats amb el nom corresponent.

Enguany, la programació de la festa readaptada no podrà incloure actes que, fins avui, eren clàssics de la festa major palafollenca, com els populars sopars a la fresca, les barraques de l’AlterFesta o el correfoc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics