El Teatre de Blanes estrenarà temporada renovant part de les instal·lacions

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

A finals del mes de setembre, el Teatre de Blanes reprendrà la seva activitat amb la programació de tardor-hivern, amb la qual han estat treballant durant les darreres setmanes des del Departament de Cultura i Festes de l’ajuntament blanenc amb la intenció de poder oferir-la malgrat l’afectació del coronavirus.

Segons ha informat el consistori, a l’espera de l’inici dels espectacles s’ha aprofitat per renovar part de l’equipament del teatre, amb diversos arranjaments i millores. Una de les actuacions més destacades ha estat la renovació de l’entapissat de les 411 butaques del recinte, però també s’han arranjat i posat a punt altres elements logístics, decoratius i d’il·luminació, com són els llums de guiatge dels esglaons.

L’Ajuntament de Blanes ha informat que la substitució integral de les butaques, segons el pressupost presentat, pujava a més de 54 Mil euros, una quantitat que el consistori va considerar inviable per l’actual exercici pressupostari; per aquest motiu, el consistori va optar finalment per renovar l’entapissat dels seients.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics