Obertes inscripcions per un nou curs del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper 14 de setembre s’iniciarà un nou curs del Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions. Es tracta d’una formació totalment subvencionada per obtenir un títol oficial que permet treballar en diversos àmbits sociosanitaris, com per exemple com a cuidador o com a auxiliar de geriatria.

Aquest tipus de curs no és nou al nostre municipi, ja que se’n va fer una primera edició a principis d’aquest mateix any i que ara està finalitzant. Ara, amb la represa del curs, s’organitza una nova formació que, segons explica Mari Parra, membre de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, té molta demanda.

El curs té una durada de 390 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses, com poden ser residències o centres de dia, entre altres. La formació es durà a terme a l’edifici del MiD els matins, de 9 a dues del migdia.

Parra ha explicat que per poder inscriure’s al curs es demanen dos requisits bàsics: un és estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOC, i l’altre és tenir el títol de graduat escolar. En aquest segon cas, però, Parra matisa que si no es té el títol es pot passar una prova de competències bàsiques que permet validar el graduat.

Les inscripcions per aquest nou curs per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària estan obertes i s’hi mantindran fins a finals de la setmana vinent. Per formalitzar la inscripció cal dirigir-se al MiD, en horari de 9 a dues, portant els dos documents que es demanen. Allà es donarà la resta d’informació necessària i es formalitzarà la sol·licitud pel curs, que serà posteriorment revisada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics