Blanes suspèn definitivament el cicle Cinema als Barris

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

El Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes ha comunicat a les associacions de veïns que col·laboraven en l’edició d’enguany del Cinema als Barris la seva decisió de suspendre el cicle de forma definitiva. Els motius, segons afirma el consistori, són l’actual context de propagació del coronavirus, que ha tornat a assolir aquests dies «uns nivells preocupants», així com la proximitat de l’inici del nou curs escolar, el proper 14 de setembre. La decisió, segons l’ajuntament, ha rebut el suport unànime de les entitats veïnals.

Inicialment, el cicle Cinema als Barris havia de començar el 28 de juliol, però pocs dies abans es va anunciar l’ajornament de la proposta, amb la possibilitat de tornar-lo a reprogramar. La intenció era que es fessin projeccions de pel·lícules cada dimarts fins ahir, 1 de setembre, en diversos veïnats de Blanes, com Mas Florit, Quatre Vents o Racó d’en Portas, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics