S’esgoten les invitacions pel Pregó i pel concert del Pot Petit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls ha tornat a obrir les portes per rebre les persones interessades en adquirir invitacions gratuïtes per poder assistir als actes del Gràcies Palafolls.

Després del gran interès i la llarga cua que es va formar ahir, aquest matí el consistori palafollenc ha informat que, per ara, ja s’han esgotat les invitacions per veure el Pregó d’enguany, així com per assistir al concert del grup infantil El Pot Petit.

A la vegada, l’ajuntament ha informat que resten encara localitats per poder veure la resta de concerts, en els quals hi ha un límit d’aforament d’entre 400 i 500 persones depenent de l’espectacle.

El consistori ha recordat que a partir de demà dijous s’activarà el formulari en línia a través de la web municipal, www.palafolls.cat, des d’on es podran adquirir les invitacions, que també es continuaran repartint a l’OAC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics