Tot a punt per l’inici del Gràcies Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Major de Palafolls readaptada a les circumstàncies que imposa el coronavirus enceta aquest vespre el seu programa d’actes, que s’allargarà durant una setmana, fins el proper dissabte 12.

A partir de dos quarts de 9, a l’escenari instal·lat a la Plaça de Poppi, s’oferirà el Pregó de la festa. Serà un espectacle titulat “Safareig”, a càrrec de Pau Murner, i que donarà el tret de sortida al Gràcies Palafolls.

Una hora més tard, a dos quarts de 10 i al mateix emplaçament, s’oferirà la projecció del vídeo documental “Gràcies a tu”, un clip impulsat pel consistori i del qual s’ha publicat un avançament a les xarxes socials.

Enllaçat amb la projecció d’aquest vídeo, a les 10 de la nit, els Diablesfolls, fins ara encarregats del popular correfoc que enguany no serà possible, oferiran un castell de focs des del pàrquing de l’escola Les Ferreries, i que es podrà gaudir des de tota vila. Per a fer aquesta activitat es tallaran els accessos a la zona. A la mateixa hora es donarà el tret de sortida al joc de l’Assassí de la Safanòria, organitzat, un cop més, per l’Esplai El Pas de Palafolls, i les bases del qual es poden consultar al programa de la festa.

La jornada festiva d’avui culminarà al punt de dos quarts de 12 de la nit, amb l’actuació de les tarragonines Roba Estesa. El concert obrirà les portes 30 minuts abans de començar.

Per a assistir a tots els actes organitzats dins del Gràcies Palafolls ha calgut adquirir prèviament les invitacions. Aquesta ha estat una mesura necessària per tal de poder controlar els aforaments i garantir el compliment de la normativa en matèria de salut per evitar contagis per la Covid-19.

Tota la programació del Gràcies Palafolls es podrà seguir aquests dies amb programes especials que farà aquesta emissora a través de streaming a les xarxes socials.

Els actes seguiran demà diumenge amb una gimcana al matí organitzada per l’esplai, i a la tarda amb un taller i un ball de Gegants, dues activitats impulsades des de la Colla Gegantera de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics