URGENT

L’Ajuntament de Malgrat preveu començar plantar la jardineria del Passeig Marítim al novembre

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquesta setmana passada, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat de Mar aprovava la compra de planta arbustiva i entapissant per a espais verds del Passeig Marítim remodelat.

En concret, segons ha informat el consistori malgratenc, per al tram de la primera fase de reforma del passeig s’han comprat prop de 18 Mil unitats de plantes de tipus arbustiu i entapissant de 21 espècies diferents. La previsió del servei municipal d’Espais Verds és que es comencin a plantar a partir del mes de novembre.

A la vegada, l’ajuntament ha informat també que hi ha la previsió de plantar els arbres del passeig entre finals del mes de novembre i principis de desembre. Segons indica el consistori malgratenc, les plantes que s’han adquirit ara es cultivaran al viver per poder tenir-les a punt per a la plantació al novembre.

La jardineria que vol començar a plantar l’Ajuntament de Malgrat d’aquí a dos mesos és, segons afirma l’ens local, la que ja es contemplava en el projecte de remodelació del Passeig Marítim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics