Comencen els treballs al Castell de Palafolls

Baranes de seguretat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els darrers dies, els accessos al Castell de Palafolls han quedat tallats. És un signe de l’inici dels treballs que es comencen a realitzar a la fortalesa amb l’objectiu de millorar la seguretat del recinte.

L’Ajuntament de Palafolls va aprovar, fa uns mesos, un projecte que contemplava la rehabilitació i consolidació de l’espai, en què s’hi incloïa un espai escènic amb vestuaris, lavabos i un centre d’interpretació del castell, però finalment el nou govern local ha decidit, de moment, prioritzar l’execució de les obres més urgents per consolidar l’espai i millorar la seva seguretat.

Una de les actuacions serà la millora de la rampa d’accés al recinte, amb la pavimentació amb formigó de color terrós i incorporant nous pluvials i millores per la seguretat dels visitants.

En diferents espais de dins del recinte del castell s’hi col·locaran baranes de seguretat, així com s’incorporaran elements de seguretat i es restringirà el pas a diferents zones que es consideren perilloses de la fortalesa per tal d’evitar accidents.

Els treballs de millora del Castell de Palafolls s’impulsen, d’una banda, amb ajudes que ha donat la Diputació de Barcelona i, de l’altra, amb l’1% cultural que va pagar la concessionària ACESA en el moment d’ampliar l’autopista C-32 fins a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics