Una ruta virtual explicarà avui els motius històrics d’algunes de les cases del centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Gràcies Palafolls acull avui dilluns una única activitat dins del seu programa d’actes. Es tracta d’una ruta guiada, de caràcter virtual, i que oferirà el divulgador cultural Xavier Salicrú.

L’activitat porta per nom “De quan les cases tenien nom”, un títol que ja deixa entreveure l’objectiu de la seva realització. En declaracions a aquesta emissora, Salicrú ha explicat que l’activitat farà un recorregut pels carrers històrics de Palafolls que pararà davant de determinades cases per explicar-ne el motiu que tenen i el seu origen.

Salicrú recorda que en altres ocasions s’han fet rutes similars per poder conèixer el patrimoni local, però que en aquest cas l’itinerari se centrarà exclusivament en l’origen dels motius de les cases, deixant de banda la seva vessant arquitectònica.

La ruta es presenta en un format nou, adequat a les circumstàncies, ja que s’oferirà virtualment a través de les xarxes socials d’aquesta emissora a partir de les 7 de la tarda. Ha estat una solució davant la demanda de la població que inicialment volia assistir-hi presencialment, però que permetrà que tothom pugui acabar gaudint-ne.

La ruta “De quan les cases tenien nom” es podrà veure a partir de les 7 d’aquesta tarda a les xarxes socials de Faceook i Twitter de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics