Blanes fa una consulta pública sobre les noves Ordenances Fiscals municipals del 2021

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que ja s’ha començat a treballar en el contingut de les ordenances i en el calendari per tenir-les a punt, el consistori blanenc ha volgut demanar l’opinió a la ciutadania sobre les noves ordenances a través d’una consulta pública oberta perquè la població hi pugui aportar les observacions o suggeriments que consideri oportuns.

El consistori ha informat que les persones interessades en participar-hi han de presentar la seva proposta a través del Registre General d’Entrada de Documents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Blanes. Ho poden fer presencialment a la mateixa oficina; a través d’Internet, utilitzant el registre electrònic de l’ajuntament, o bé presentant la proposta per correu postal o correu certificat administratiu.

El límit per participar en la consulta és el dimecres dia 16. L’endemà dijous, el consistori blanenc celebrarà una Comissió Informativa amb els representants dels grups polítics municipals de cara al ple de la setmana següent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics