Palafolls inaugura avui el seu Parc d’Educació Viària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que ja fa gairebé un mes que es troba en funcionament, avui dimecres s’inaugurarà de forma oficial el nou Parc d’Educació Viària que s’ha construït a l’espai que, fins fa poc, era un estacionament de vehicles entre les dues escoles de Palafolls, al carrer Ferrer i Guàrdia.

La inauguració té lloc a les 6 d’aquesta tarda, i l’Ajuntament de Palafolls l’ha plantejat com un acte per donar importància a aquesta nova infraestructura, amb parlaments dels representants municipals i amb una exposició sobre el treball fet prèviament a la construcció d’aquest parc. Ho ha explicat aquest matí la regidora d’Educació del consistori palafollenc, Susanna Pla.

El parc és un espai de 400 metres quadrats amb carrils de circulació, passos de vianants i rotondes, i està pensat perquè els més petits del municipi puguin gaudir-hi amb els seus patinets o bicicletes tot aprenent educació viària. Abans que el parc fos una realitat permanent, en aquest espai la Policia Local de Palafolls ja hi solia muntar les seves activitats sobre conscienciació i seguretat viària amb els alumnes de les escoles palafollenques.

La regidora ha dit que es vol posar en valor la feina que s’ha estat fent amb tots els infants dels centres educatius durant els darrers anys en l’àmbit de l’educació viària.

La inauguració del Parc d’Educació Viària de Palafolls es fa avui dimecres dins d’una jornada del Gràcies Palafolls centrada en els més petits de la vila, en què al matí s’ha pogut gaudir dels contes de la malgratenca Assumpta Mercader i que, aquest vespre, inclou l’actuació del reconegut grup infantil El Pot Petit, que ofereix el seu espectacle a la plaça de Poppi a partir de dos quarts de 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics