L’Ajuntament de Malgrat creu ara que el pont d’Adif estarà acabat a finals d’any

Obres al pont d'ADIF, el passat mes de juny - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Continuen les obres de construcció del nou pont ferroviari que passa per sobre el riu Tordera i que connectarà amb tren Malgrat de Mar i Blanes de nou, després que el temporal Gloria esfondrés l’antiga infraestructura el mes de gener, igualment com l’altre pont paral·lel de la carretera.

A principis del mes de juliol, membres del consistori malgratenc i representants del gestor ferroviari mantenien una reunió on, segons l’Ajuntament de Malgrat, ADIF preveia tenir enllestit el nou pont sobre la Tordera el mes de novembre. Segons va declarar posteriorment a aquesta emissora un portaveu de la companyia, el compromís del gestor era acabar les obres del pont “abans de finals d’any”, sense descartar que es retallessin els terminis però no confirmant l’afirmació del consistori de Malgrat.

Ara, segons ha declarat el mateix portaveu de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret, en declaracions a Ràdio Palafolls, la previsió del consistori torna a alinear-se amb la d’ADIF. En aquest sentit, Serret creu que la infraestructura estarà acabada a finals d’any, i espera que estigui en funcionament entre desembre i gener.

Per altra banda, l’Ajuntament de Malgrat de Mar preveu que el pont de la carretera, que depèn de la Diputació, tardi més a estar acabat, després de l’aturada dels treballs el mes d’abril degut al desbordament del riu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics