El Teatre de Blanes enceta demà la nova temporada amb “Les coses excepcionals”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà diumenge és una data marcada al calendari cultural de la nostra zona, i especialment a la ciutat veïna de Blanes. El Teatre d’aquest municipi torna a aixecar el teló per donar inici a la programació d’aquest darrer trimestre de l’any.

Ho fa després de 6 mesos sense activitat per culpa de la pandèmia del coronavirus, i oferirà a les 7 de la tarda l’obra “Les coses excepcionals”. Es tracta d’un espectacle protagonitzat per Pau Roca, amb una adaptació del text original de Duncan MacMillan i estrenat a Edimburg. L’obra, que ha rebut diversos premis i reconeixements, ha estat descrita en alguns àmbits com “la comèdia més divertida sobre la depressió”.

Amb “Les coses excepcionals”, el Teatre de Blanes aixecarà el teló d’una programació professional que inclourà un total de 6 espectacles des de demà i fins el dia 12 de desembre, incloent 4 funcions de teatre i dues musicals, algunes de les quals reprogramades després de la seva cancel·lació degut a la Covid-19.

Per poder gaudir de la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud es poden comprar les entrades una hora abans de l’inici de l’espectacle al mateix teatre, així com per internet a www.teatredelacostabravasud.cat.

Des de l’organització s’ha recordat que, en compliment de les mesures sanitàries, ha calgut reduir l’aforament del recinte a la meitat, i per tant es posaran a la venda 200 localitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics