S’estrena la pel·lícula “Uno para todos”, rodada al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres s’ha estrenat als cinemes el film “Uno para todos”, un llargmetratge dirigit per David Ilundain amb escenes rodades a la comarca del Maresme durant l’estiu del passat 2019.

El film està protagonitzat per David Verdaguer, que es posa a la pella d’un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Allà descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, però es troba amb un problema: cap dels seus companys vol que torni a classe.

Els responsables del llargmetratge van escollir l’interior de l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt per rodar una gran part de les escenes. La Maresme Film Comission va ser l’encarregada de facilitar el rodatge de la pel·lícula a la nostra comarca, en concret a Arenys de Munt i també a Sant Andreu de Llavaneres, totes dues poblacions adherides a l’organisme.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme asseguren que potenciant els rodatges a la comarca es promociona el territori, amb la qual cosa es genera un “impacte positiu en l’àmbit econòmic” però també un “autèntic reclam turístic a llarg termini”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics