Palafolls treballa per reobrir el Forroll, Can Florenci i el Palauet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls intenta, poc a poc, tornar a una certa normalitat amb l’obertura gradual dels equipaments i espais d’activitats que es van tancar al mes de març amb l’inici de l’estat d’alarma.

El consistori explica que ja treballa per poder reobrir, de cara a l’octubre, el Palauet, el Forroll i Can Florenci.

Les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis de la Covid-19, obliguen a reforçar la higiene i la seguretat sanitària dels espais reoberts, per la qual cosa s’han de dedicar més recursos de personal i de coordinació. Això ha fet que des de la represa de l’activitat després del confinament s’hagi anat prioritzant l’obertura d’equipaments.

En l’últim ple municipal, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explicava que ara es focalitzen els esforços per reobrir el Palauet, Can Florenci i el Forroll.

Fins ara s’havia de prioritzar l’obertura de a piscina i el casal d’estiu, després de les escoles, alguns equipaments esportius i la Festa Major, i ara ja es pot focalitzar en l’obertura d’altres equipaments.

Sigui com sigui, el consistori avisa que les entitats hauran de complir un seguit de normes de seguretat, com funcionar amb grups reduïts i identificats o horaris estrictes, i que el propi consistori garantirà les mesures de seguretat i higiene als equipaments oberts per a us cultural i social.

El govern local assegura que les entitats que usen el Palauet ja han consensuat un horari d’utilització i que ja es treballa per configurar les mesures de seguretat i prevenció a Can Florenci, on es fan les diferents activitats del casal de la dona i s’hi ubiquen alguns serveis municipals, i del Forroll, on es fan diferents activitats esportives i socials.

Alemany recorda que assolir l’equilibri entre fer coses i la realitat de la Covid-19, obliga a fer les coses diferent i que caldrà la implicació de tots per poder engegar de nou les diferents activitats culturals i esportives garantint la seguretat d’usuaris i treballadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics