Palafolls actuarà contundentment contra l’incivisme del cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat diumenge, de matinada, un grup d’una setantena de joves, la gran majoria menors d’edat de localitats veïnes, es van donar cita al nostre municipi per a la celebració d’un botelló d’aniversari al carrer.

A banda del consum d’alcohol a la via pública, i la brutícia,  els joves van començar a produir aldarulls, baralles entre ells i molèsties als veïns, per la qual cosa s’hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local i dues més dels Mossos d’esquadra. El grup es va anar dividint i burlant als agents, mentre es desplaçava per diferents punts del poble; primer prop de la Biblioteca, després a la glorieta del doctor Turné o també al camí de la ciutadella.  

El cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Àngel Marín, explica que es tracta de persones molt joves, fins i tot joves de 13 i 14 anys, consumint begudes alcohòliques en botellons i protagonitzant actes incívics les nits del cap de setmana.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ja s’ha reunit amb els agents implicats, i assegura que aplicaran accions contundents contra els joves que traspassin les línies vermelles i que provoquen actes d’incivisme a la via pública els caps de setmana. La regidora de governació, Susanna Pla, assegura que són actituds que no es poden permetre. El consistori vol buscar alternatives pels joves que han vist retallades les seves opcions d’oci nocturns per evitar que es reprodueixin botellons i accions incíviques i destrosses.

La gran majoria dels joves identificats aquest cap de setmana eren de Blanes o Malgrat i la policia ha aixecat ja algunes actes, entre d’altres per desobediència a l’autoritat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics