Blanes debat al ple d’avui les noves prescripcions per aprovar el POUM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous a la tarda demà el ple ordinari del mes de setembre. La sessió, amb 10 punts a l’ordre del dia, inclou com un dels temes més destacats l’aprovació del text refós del POUM, el Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Blanes, un nou redactat que ha incorporat les prescripcions dictades per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona del passat mes d’agost.

Segons informa el consistori blanenc, el febrer del passat 2019 es va aprovar provisionalment el POUM amb la qüestió dels càmpings com a rerefons, i mig any després, ja amb el nou govern municipal, es va aprovar provisionalment un nou text refós que incloïa les consideracions emeses per diverses institucions i organismes nacionals i estatals.

En base a les prescripcions emeses per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes ha redactat un nou text refós, que es porta avui al ple del consistori. Segons concreta l’ajuntament, es tracta de diverses adequacions relacionades amb el barri del Puig de la Dona, el Pla Parcial Costa Brava i el Polígon Industrial, entre d’altres.

Entre altres qüestions, el ple ordinari d’avui a Blanes inclou també el debat i aprovació del Compte General de l’exercici pressupostari 2019, així com una proposta de l’Àrea de Medi Ambient per subvencionar la gestió integral de les colònies de gats del municipi. 

La sessió compta també amb dues mocions. La primera,  presentada pel grup municipal de Ciutadans, demana l’elaboració d’un pla municipal contra la ocupació il·legal d’habitatges. La segona, presentada pel PSC, demana dues qüestions relacionades amb la gent gran; d’una banda, que es reactivi el Consell Municipal de les Persones Grans, i de l’altra que es formulin els criteris que regularan la concessió del Premi Àuria Maresa.

El ple d’avui a l’Ajuntament de Blanes encara se celebrarà de forma telemàtica, i es podrà seguir en directe a través del perfil de Facebook del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics