URGENT

Palafolls reactiva el repartiment de xapes censals dels animals de companyia

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls, des de Benestar Animal de la regidoria de Salut, ha anunciat la reactivació de la campanya d’entrega de xapes censals d’animals de companyia, després d’unes mesos aturada.

Des d’aquest dilluns, el consistori ha començat a trucar a tothom qui hagi censat el seu animal de companyia en els darrers tres anys, per tal d’informar-lo que ja pot passat per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a recollir la xapa identificativa, un element que és gratuït i que només té cost si se’n demana una còpia.

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, aquelles persones que no rebin la trucada del consistori podran adreçar-se directament a l’OAC en horari d’oficina i sense cita prèvia.

Des de Benestar Animal de la regidoria de Salut palafollenca s’ha recordat l’obligatorietat de tenir la mascota xipada i censada, ja que així ho exigeix la llei. A banda, a Palafolls també s’obliga que l’animal dugui la xapa identificativa. És per aquest motiu que l’ajuntament palafollenc ha decidit activar de nou aquesta campanya, que durant els propers dies entregarà més de 300 xapes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics