Malgrat comença les obres de millora d’alguns trams del seu carril bici

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat de l’inici de les obres de millora del carril bici de l’avinguda Costa Brava i de l’avinguda Països Catalans. Segons el consistori, l’objectiu és millorar la xarxa de la vorera per a bicicletes i l’adaptació amb l’itinerari de vianants.

El consistori apunta que alguns trams del carril bici en aquestes dues vies estan “molt malmesos”, i que d’altra banda cal homogeneïtzar aquests trams amb la resta de recorreguts del poble.

Les obres de millora afecten diferents trams del carril bici de l’avinguda Costa Brava, com són la intersecció amb avinguda Montserrat, amb la rotonda del CAP i amb el Camí Fondo, així com a diversos punts de tot el recorregut en aquesta via. A més, l’ajuntament malgratenc indica que també es faran obres de millora a l’avinguda dels Països Catalans amb l’avinguda Barcelona i amb l’avinguda Costa Brava.

Segons afirma el consistori, amb aquests treballs de millora es donarà continuïtat als trams inconnexos i alhora es millorarà l’estat dels diferents carrils bici. En una segona fase està previst que es pintin i senyalitzin els carrils.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar treballa amb la previsió que que les obres dels carrils s’allarguin, aproximadament, unes 3 setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics