URGENT

Malgrat de Mar ja té obertes inscripcions pels cursos del Servei Local d’Ocupació

Compartiu aquesta història

Des de principis d’aquesta setmana, el Servei Local d’Ocupació de Malgrat de Mar ha obert les inscripcions per la seva oferta formativa d’aquest nou curs. 

Enguany, el servei ha plantejat una programació de cursos adaptada a les noves circumstàncies que ha imposat el coronavirus. Segons ha explicat en una entrevista a aquesta emissora Cinzia Valbonesi, regidora d’Inserció Laboral de Malgrat de Mar, es tracta d’un total de 7 cursos, entre els quals s’inclou un curs de gestió de magatzem amb carnet de carretoner, iniciació a la llengua de signes, utilització del smartphone per cercar feina o una formació per conèixer els tràmits que es poden fer amb el certificat IdCat. 

Referint-se a aquesta formació, Valbonesi ha destacat la importància d’aprendre a relacionar-se digitalment amb l’administració, especialment en la situació actual.

Algunes de les altres formacions ofertes que també tenen una bona sortida són el curs d’utilització del paquet Office, així com el curs de preparació pel certificat d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) nivell mig; una formació que Valbonesi anima a fer tant a persones que vulguin acreditar aquestes competències o que vulguin fer un pas més després d’assolir el nivell bàsic.

Algunes de les formacions s’han d’efectuar de forma presencial, mentre que d’altres es poden fer telemàticament, de la mateixa manera que els cursos de menys durada s’han plantejat també de forma en línia.

Les inscripcions per la formació del Servei Local d’Ocupació de Malgrat de Mar es mantindran obertes fins el proper 2 d’octubre. Els cursos són gratuïts i subvencionats per l’Ajuntament de Malgrat i la Diputació de Barcelona. Des del consistori malgratenc s’ha demanat que les persones inscrites es comprometin a participar-hi, i que en cas de no poder assistir-hi comunicar-ho per poder deixar la vacant lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics