Últimes hores per contestar l’enquesta de valoració del Gràcies Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui divendres es tanca el termini per participar en l’enquesta de valoració de la Festa Major de Palafolls adaptada al coronavirus, el Gràcies Palafolls.

El formulari es va activar ara fa 10 dies amb l’objectiu que tant la gent del poble com també visitants d’altres municipis fessin valoració de l’esdeveniment i de la setmana d’actes oferts a principis d’aquest mes. Segons la regidoria de Participació Ciutadana, aquest enquesta vol ser una eina per poder millorar aspectes de l’esdeveniment de cara a properes edicions.

El formulari es pot trobar a la web municipal, www.palafolls.cat, i es podrà contestar fins avui divendres.

El Gràcies Palafolls va ser l’aposta per reformular la Festa Major adaptant-la les circumstàncies de la pandèmia, i va oferir una setmana amb concerts per tots els públics, actes culturals i propostes pel públic infantil i familiar, amb un seguiment estricte de totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics