Nombre estable d’ingressats per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, entre els dos centres hospitalaris que gestiona l’ens sanitari hi ha actualment 39 persones ingressades per la Covid-19, la majoria a Calella -29 pacients- i la resta a Blanes -un total de 10. És una persona menys de les registrades en l’anterior actualització.

13 dels pacients ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella són a l’hospital d’aguts, mentre que la resta, 16, són a l’àmbit sociosanitari. En aquest últim cas, es tracta els positius detectats fa dues setmanes, la majoria dels quals de tipus asimptomàtic i que es mantenen en aïllament. Durant els darrers dies, als centres calellencs s’han registrat 7 nous ingressos, 5 altes i 4 defuncions. D’altra banda, ha augmentat el nombre de professionals sanitaris positius, amb un total de 27 persones, 5 més que en l’anterior recompte.

Per altra banda, segons les dades de la CSMS, a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha actualment 10 persones ingressades, una més que en l’anterior actualització, i durant els darrers dies s’hi han registrat 3 ingressos i dues altes.

Per tot plegat, la corporació sanitària continua insistint en no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i mantenir la distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics