Acabar les obres pendents i reactivar l’activitat de les entitats, entre les prioritats del govern

Rapte de la Geganta
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afectació del coronavirus ha obligat a readaptar l’acció política a nivell municipal i també a establir prioritats per part del govern palafollenc. Si bé la setmana passada s’anunciava que les obres del camí de la Ginesta s’allargarien, almenys, fins a finals d’octubre, acabar-les és una de les prioritats de l’executiu local.

Així ho va dir en una entrevista a aquesta emissora l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, qui assegura que acabar les fases més importants de les obres que s’estan desenvolupant és un dels objectius prioritaris de cara als darrers mesos de l’any, tant per les molèsties que causen, pel sobrecost que poden generar o per la necessitat de comptar amb les millores que suposen aquestes obres.

D’altra banda, Alemany estableix també com a prioritat la reactivació de les activitats socials de les entitats de Palafolls. Això, segons concreta Alemany, implica treballar per l’adequació, neteja i manteniment dels equipaments que s’utilitzen.

Alemany assegura que es tracta d’una situació complexa, degut a les limitacions establertes a nivell sanitari, per la qual cosa assegura que cal trobar l’equilibri entre “haver de parar el país” i continuar duent a terme activitats.

L’alcalde afirma que tot plegat fa que calgui destinar una especial atenció dels recursos humans de l’ajuntament per garantir totes les mesures.

Alemany assegura que es vol continuar mantenint una agenda d’activitats socials adaptada, però recorda que caldrà estar pendents de l’evolució de la pandèmia per no arribar a situacions que n’impedeixen la seva realització.

Durant la mateix entrevista, i tal i com us va avançar la setmana passada aquesta emissora, l’alcalde va afirmar també que es treballa per poder oferir unes properes festes de Nadal adaptades a les circumstàncies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics