URGENT

Malgrat torna a oferir les restes del Gloria per a llenya

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Fa mesos que un gran nombre de branques i troncs s’acumulen en un terreny a l’entrada del municipi de Malgrat. Són les restes vegetals que va dur el riu Tordera la nit del 22 de gener i que es van recollir del litoral malgratenc.

Ara el consistori ofereix totes aquestes restes a tothom que necessiti llenya per a les seves llars de foc o calderes.

De moment s’han començat a tallar els grans arbres en peces d’un metre i mig perquè els veïns i veïnes que ho necessitin pugui emportar-se la llenya a casa d’una manera fàcil, còmoda i gratuïta.

D’aquesta manera, el consistori habilita un punt de recollida de llenya en aquest terreny de l’avinguda Costa Brava, al costat del barri de Can Palomeres i la carretera N-II.

De fet, des del primer moment la gent pot endur-se la llenya, però encara queden grans soques i grans branques difícils de transportar, i per això s’està tallant en peces petites.

Paral·lelament, el consistori es planteja cremar les enormes soques i arbres grans recollits al gener. Si no es poden eliminar amb una crema, es duran a la deixalleria; una opció, però que suposa un cost econòmic molt elevat, ja que hi ha una gran quantitat de soques de grans dimensions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics