El Calella Film Festival celebra la seva cinquena edició

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota aquesta setmana, el municipi de Calella torna a acollir una nova edició del Calella Film Festival, un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada entre actors, directors emergents i nous projectes audiovisuals.

El festival s’ha anat consolidant dins del sector audiovisual, i aquests dies omple el municipi de projeccions i propostes amb el cinema com a eix central. L’esdeveniment inclou concursos amb seccions oficials, activitats i tallers sobre el món audiovisual, i compta amb la presència de directors emergents, així com pretén ser un punt de confluència de talent d’àmbit internacional.

El Calella Film Festival atorgarà diversos premis. En concret, segons informen els seus organitzadors, els trofeus es donaran als guanyadors de les dues categories principals del festival: Low Budget Films i Rosebud Films. Les categories premiades són a la Millor pel·lícula, director, guió, actriu i actor, així com també el Premi del públic. A la vegada, hi ha també hi ha un concurs de guió cinematogràfic.

Els organitzadors han volgut destacar l’estrena del documental “Camí Lliure”, que farà a Calella la seva primera projecció a Catalunya, el proper dissabte 10 d’octubre al vespre. El film tracta la vida del xef Raül Balam Ruscalleda i de la seva mare, Carme Ruscalleda, tot dos presents en aquesta estrena.

Les projeccions del festival es fan a la Sala Mozart de Calella, un espai centenari que s’ha convertit actualment en la sala en funcionament més antiga de Catalunya i una de les més antigues de l’Estat.

El Calella Film Festival va acollir, en l’edició de l’any passat, 7.500 espectadors, i enguany es duu a terme amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant del coronavirus. El festival està organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema, amb el suport del consistori calellenc, l’Associació Turística de Calella i el patrocini del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, entre d’altres ens i empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics