La Barcelona Big Blues Band obrirà diumenge el cicle cultural de tardor de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls presentava ara fa una setmana el cicle cultural que s’oferirà al municipi aquestes properes setmanes, i que inclou dues actuacions musicals i una de teatre.

La programació s’enceta aquest mateix diumenge, amb l’actuació de la Barcelona Big Blues Band, considerada una de les formacions més poderoses i amb més demanda al circuit de swing, jazz i RnB del país.

Federico Francesch, responsable de la programació, explica que un dels trets diferencials de la formació és el blues i el rock més iniciàtic que practiquen.

La Barcelona Big Blues Band és capaç d’interpretar versions de clàssics, però també d’oferir cançons pròpies amb el seu so particular que barreja el blues, el rhythm and blues i el rock com a segell.

La banda la formen un total de 14 membres, encapçalats pel director Ivan Kovacevic al contrabaix, i amb saxos alt, tenor i baríton, trompeta, trombó, guitarra, piano i bateria.

D’entre els grans músics que integren la formació, Francesch destaca el mateix Kovacevic, peça clau en la Barcelona Big Blues Band, així com la cantant Myriam  Swanson.

El cicle cultural de tardor a Palafolls seguirà el Diumenge de Tots Sants, en què Rosa Sánchez homenatjarà la figura de Chavela Vargas, i acabarà el dia 13 de novembre amb l’espectacle teatral “Els darrers dies de la Catalunya republicana”, a càrrec de la companyia Terra Teatre.

Tots els actes són gratuïts, amb aforament limitat, i les entrades es poden adquirir a l’Escola de Música i Dansa, en horari de dilluns a divendres de 9 de matí a 9 del vespre. Per a més informació i reserves es pot contactar via correu electrònic a l’adreça cultura@palafolls.cat, per telèfon al 93 762 06 11 i per missatge de WhatsApp al 673 59 09 60.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics