Blanes decideix no incrementar les Ordenances Fiscals del 2021

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta era l’única qüestió que es va debatre al ple d’aquest passat dijous a l’Ajuntament de Blanes, que s’havia convocat de forma extraordinària i, encara, de forma telemàtica.

La proposta de no incrementar els tipus impositius o quotes de les noves ordenances del proper any va tirar endavant amb els vots a favor de l’equip de govern blanenc -ERC i Blanes En Comú Podem-, així com del regidor no-adscrit, mentre que Junts x Blanes es va abstenir i PSC i Ciutadans van votar-hi en contra.

El regidor d’Hisenda, Carlos Garzón, va defensar la proposta presentada per l’equip de govern, afirmant que davant l’actual situació l’Ajuntament de Blanes ha de “continuar posant-se al costat de la ciutadania”.

El regidor va remarcar el que ja havia avançat aquesta setmana l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, d’apostar per gestionar el funcionament municipal de forma més eficient, optimitzant les despeses sense augmentar els ingressos.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, les Ordenances Fiscals pel 2021 únicament reajusten la taxa d’escombraries en els habitatges d’ús turístic i posen en marxa un nou epígraf que regula les llars compartides. Aquest darrer ajustament es deu a l’aplicació del Decret 75/2020 del passat 4 d’agost emès per Turisme de Catalunya, i que regula nous productes turístics com els allotjaments singulars i les llars compartides, amb l’objectiu d’afavorir la competitivitat i adequar la realitat jurídica a la demanda real, així com a la pròpia activitat en sí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics