Mal començament de lliga per l’Amateur del CD Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del futbol palafollenc arrencava aquest passat cap de setmana una nova temporada, trepitjant de nou el terreny de joc en competició després de l’aturada per la pandèmia.

L’Amateur del CD Palafolls encetava la lliga 2020-2021 al Palastàdium, on rebia aquest dissabte a la tarda al Vilobí Futbol Club. L’equip gironí va acabar enduent-se la victòria per golejada, amb un 0 a 5 en un marcador encetat al minut 13 de partit i sense opcions pels palafollencs.

La derrota d’aquest dissabte fa que l’equip de Palafolls comenci la temporada cuer de Quarta Catalana, ja que és l’equip que més gols ha rebut en contra aquesta primera jornada de lliga. Aquest proper dissabte, l’Amateur palafollenc viatjarà fins a Sant Hilari per enfrontar-se al Sant Hilari Font Vella, en un partit que començarà a les 4 de la tarda.

Qui també va jugar aquest cap de setmana va ser l’equip Aleví de Divisió d’Honor del San Luis de futbol sala, que ja la setmana anterior havia començat temporada. Ho feia amb victòria, en un primer partit contra el Sant Andreu de la Barca, però aquest diumenge les coses es van capgirar.

El San Luis s’enfrontava contra el Tecnovit Alforja, a la pista dels tarragonins, en un partit que els primer minuts va estar igualat però que, mica en mica, es va anar decantant pels locals. A partir del minut 10, quan hi havia un empat a 2 al marcador, l’Alforja va començar a distanciar-se, arribant al 7 a 3 en només 4 minuts. Al final del partit, el marcador va acabar mostrant un resultat final de 9 a 4.

Amb aquest resultat, l’equip palafollenc cau a la 8a posició. Aquest proper dissabte, l’Aleví de Divisió d’Honor del San Luis de Palafolls rebrà a la pista de la Figuerassa a l’Industrias Santa Coloma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics