URGENT

S’aturen totes les competicions esportives no professionals durant 15 dies

Compartiu aquesta història

La Unió de Federacions Esportives Catalanes va anunciar ahir a la tarda l’aturada de totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, durant els pròxims 15 dies.

Serà, doncs, a partir d’aquest proper cap de setmana quan deixaran d’haver-hi competicions als pavellons i recintes de Palafolls, on se celebren competicions esportives no professionals.

La mesura, que confirmarà avui el PROCICAT, s’ha pres per ajudar a contenir els brots del coronavirus, i es mantindrà en vigor durant dos caps de setmana.

Tot i així, tal i com recorda la UFEC, la decisió no afectarà als entrenaments, que podran seguir desenvolupant-se amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid-19, així com tampoc als usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos.

La mesura, que des de la unió de federacions s’ha acceptat “amb resignació” i “conscients de la situació”, no afecta tampoc a l’esport professional ni a les competicions dins del calendari estatal o internacional.

Des de la UFEC s’ha apuntat, però, que si en 15 dies no ha millorat la corba “s’hauria de poder obrir la competició federativa”, demanant que es pugui fer una excepció amb la pràctica esportiva federada “per garantir la normalitat esportiva al país”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics