URGENT

Incertesa entre els clubs palafollencs per l’aturada de les competicions

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha anunciat l’aturada de les competicions esportives no professionals d’àmbit català, federades, escolars o privades, durant els pròxims 15 dies.

La mesura afecta directament a les competicions dels clubs palafollencs, que havien iniciat temporada i que, aquest proper cap de setmana, no podran seguir amb les seves competicions.

Des dels clubs palafollencs la sensació és d’incertesa davant al situació, ja que saben que els propers dos caps de setmana no hi haurà competicions però no s’aventuren encara a pronosticar quan es reprendran.

Fernando Redondo és coordinador administratiu del CD Palafolls.

Redondo explica que podran seguir fent-se els entrenaments, que ja s’estan duent a terme amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid-19.

La mateixa incertesa es viu també des d’altres entitats esportives del municipi, com és el cas del Club Patí Palafolls, que tenia previstos per aquest proper cap de setmana diferents sessions d’exàmens pels seus patinadors i patinadores, i que no es podran dur a terme.

Anna Massot, presidenta del club, lamenta la situació i es mostra a l’expectativa sobre quan i com es reprendran els compromisos esportius.

La Unió de Federacions Esportives Catalanes s’ha demanat que, si en 15 dies no ha millorat la corba, es puguin reprendre la competició federativa, amb l’objectiu de poder garantir “la normalitat esportiva del país”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics