21 denúncies aquest cap de setmana a Palafolls

Patrulla de la policia local. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Palafolls continua registrant denúncies al municipi per incompliment de les mesures per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Aquest passat cap de setmana, el cos local de seguretat ha aixecat un vintena d’actes denúncia, 5 de les quals a persones que no duien posada la mascareta. Les altres s’han interposat, d’una banda, per fer botellons a la via pública -8 denúncies-, i unes altres 8 per formar grups de més de sis persones, incomplint les últimes restriccions dictades pel Govern.

Les dades d’aquest darrer cap de setmana continuen mostrant un nombre similar de denúncies respecte les dades registrades a Palafolls en les anteriors setmanes. Ara fa dos caps de setmana eren 25 les sancions interposades i prop d’un centenar les identificacions dutes a terme al municipi. Al passat setembre, la Policia Local va haver d’actuar també en diversos casos de botellons al carrer per part de grups nombrosos de joves.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics