Nou dia de vacunació de la grip al centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany la campanya de vacunació contra la grip estacional no es durà a terme al CAP de salut, com és habitual, sinó que l’Ajuntament de Palafolls ha cedit dos espais per fer les vacunacions de forma descentralitzada.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i el consistori havien previst 3 dies de vacunacions, dos al casal d’avis del centre i un al casal d’avis de Sant Lluís, però en els primers dies de petició de cites ja es van esgotar les hores de vacunació previstes al centre de Palafolls, tal i com informàvem divendres a través de les xarxes de RP.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha decidit obrir un nou torn de vacunació al casal d’avis del centre de Palafolls. Un nou torn previst pel dimecres 4 de novembre  a la tarda, en horari de 4 a quarts de 8 del vespre. Des d’avui mateix es pot reservar cita en aquest nou torn.

 


Paral·lelament encara queden places i cites disponibles pel torn de vacunació que es farà el dimecres dia 28 a Sant Lluís.

Per demanar cita en qualsevol dels torns disponibles cal trucar o bé anar presencialment a l’Ajuntament, en horari de matí, ja que el consistori ha assumit la gestió de les cites per a la vacunació contra la grip estacional.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva havia previst 10 hores de vacunació a Palafolls atenent al nombre de vacunacions de l’any passat, quan menys de la meitat de la població de risc va decidir vacunar-se, però ja va anunciar que obriria nous torns en cas que la demanda fos més gran de la prevista.

Des del primer dia de reserva de dates, la demanda ha estat constant, obligant fins i tot al consistori a reforçar l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb més personal per absorbir el gran nombre de trucades i de visites presencials demanant cita.

El primer dia de vacunació previst, ja sense cites disponibles, serà aquest dimecres a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics