Palafolls ajorna els actes de la Setmana de la Gent Gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’afectació creixent de la segona onada de la pandèmia de la Covid-19 ha fet que l’Ajuntament de Palafolls suspengui els actes de la Setmana de la Gent Gran.

La iniciativa havia d’iniciar-se ja aquest divendres passat amb una primera xerrada al Teatre de Palafolls, però l’entrada en vigor de les noves mesures i restriccions davant la pandèmia va obligar a ajornar la seva celebració. Ara, davant la situació actual, el consistori palafollenc ha decidit ajornar tota la resta d’actes també fins a una nova data, encara per confirmar.

Sònia González és regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls.

Des del consistori palafollenc asseguren que s’ha volgut posar la salut dels palafollencs i palafollenques per sobre de tot, motiu pel qual han cregut convenient ajornar les activitats de la Setmana de la Gent Gran.

El consistori afirma que treballarà amb la gent gran per poder oferir noves dates per realitzar les tres activitats previstes al programa, com són les xerrades sobre els avis i la criança dels néts i nétes i sobre alimentació, dietes adaptables i activitats per un envelliment saludable, així com l’actuació musical prevista per aquest proper divendres del Grup Armonia PlayBack.

L’Ajuntament de Palafolls tornarà a programar quan sigui possible aquestes activitats d’acord amb les mesures en vigor per fer front a la pandèmia i la situació del moment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics