URGENT

Un bar de Malgrat ja acumula 2 sancions per no voler tancar

Compartiu aquesta història

El Bar Los Olivos, situat a l’avinguda Costa Brava de Malgrat, s’ha fet famós aquest cap de setmana per negar-se a complir l’ordre de la Generalitat per combatre els contagis de coronavirus.

Aquest bar i restaurant ha fet cas omís a la prohibició de servir begudes i menjar a l’interior de l’establiment i ha decidit obrir amb normalitat.

Segons explica el propietari del bar, Manuel Fernández, el bar és la seva única font d’ingressos, i no es pot permetre tancar portes durant 15 dies.

Són declaracions a Antena3.

La Policia Local de Malgrat ja ha aixecat almenys dues actes i, per tant, dues sancions per incompliment de la normativa especial dictada per la Generalitat.

Des de divendres els bars i restaurants no poden servir a l’interior dels establiments, i s’han de limitar a fer lliuraments a domicilis o bé fer menjar per emportar.

A Palafolls, els bars i restaurants de la nostra vila han complert amb l’obligació. La Policia Local de Palafolls va visitar la majoria d’establiments de restauració de la nostra vila per anunciar-los les noves mesures decretades i supervisar que es complís la normativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics