Fusió entre la Cooperativa Conca de la Tordera i la de Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dimarts es va formalitzar la fusió entre les cooperatives agrícoles Conca de la Tordera, que engloba els municipis de Palafolls i Blanes, i la de Santa Susanna, que cobreix aquest municipi veí.

L’objectiu de la fusió ha estat unir esforços entre les dues entitats, tenint en compte les dificultats a nivell de finançament pel qual passava la cooperativa susannenca, i amb la intenció de seguir treballant per l’espai agrari de la Baixa Tordera.

Josep Ferrer és gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera.

Aquesta fusió va començar a gestar-se ja fa més d’un any, però l’arribada de la pandèmia va obligar a aturar el procés. Un cop passat el confinament, aquest passat estiu, es van celebrar les assemblees i es van fer els tràmits pertinents per acabar amb la signatura de la fusió, formalitzada ahir dimarts.

Ferrer afirma que el món de l’horta passa per un moment complicat, i aposta per la unió d’esforços entre els municipis de la conca del riu per treballar a favor de la marca de l’espai agrari de la Baixa Tordera. El gerent de la cooperativa apunta que la intenció és treballar conjuntament per obtenir no només un benefici econòmic sinó també mediambiental i de gestió ecològica.

La Cooperativa Agrícola Conca de la Tordera va ser el resultat de la fusió de l’antiga Cooperativa de Pagesos de Palafolls i la Cooperativa Agrícola de Blanes. Amb la fusió signada aquest dimarts, doncs, la Cooperativa Conca de la Tordera passa a englobar a partir d’ara els municipis de Palafolls, Blanes i Santa Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics