URGENT

L’Ajuntament informarà a través de vídeos curts

Compartiu aquesta història

Si fa pocs dies el consistori presentava el seu nou butlletí d’informació municipal i la seva marca corporativa, ahir el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Palafolls, Oriol Jordan, va anunciar en una entrevista a l’Assumptes Interns de RP que el consistori està ultimant una nova forma de comunicació. Jordan va explicar que el consistori editarà periòdicament càpsules informatives en format vídeo per tal que puguin ser compartides i viralitzades a través de les xarxes socials.

Diu Jordan que és una nova manera de fer arribar els continguts institucionals de l’Ajuntament a un públic que no consumeix els canals habituals.

Sobre el butlletí municipal, que alguns sectors han titllat de propagandístic, Jordan assegura que justament han volgut fugir del format de butlletí municipal per fer autobombo i editar una revista moderna i més visual. De totes maneres recorda que, com qualsevol departament de comunicació, tracta d’explicar l’acció de l’organització o companyia.

Jordan ha explicat que la regidoria de Comunicació treballa per renovar la pàgina web i l’aplicació per a mòbils i tauletes, i està estudiant incorporar un canal de WhatsApp per mantenir informada la ciutadania.

El regidor va explicar que la voluntat del consistori és mantenir el programa d’activitats habituals a la tardor i per Nadal, adaptant les prevencions necessàries i sempre en consonància amb les normatives i recomanacions. En aquest sentit Jordan recorda que Palafolls va ser dels pocs municipis propers que va tirar endavant una Festa Major, demostrant que la cultura és segura.

El regidor considera que el govern municipal va mantenir un bon tracte amb els treballadors municipals que van deixar de treballar a l’Ajuntament el passat setembre després del procés d’estabilització de 8 places d’auxiliar administratiu, i recorda a Palafolls en Comú i PSC que aquest procés fa anys que s’hauria d’haver dut a terme i que és herència de l’antic govern.

Sobre la polèmica entorn a la no presència del regidor socialista Joan Vila en els homenatges als voluntaris, Jordan demana deixar els protagonismes a casa i li recorda que ja va aparèixer en un reportatge de l’Agència EFE.

Sense valorar l’estat de l’espai públic, el regidor va explicar que s’estan ultimant els detalls del nou contracte de jardineria i la millora de la neteja viària al municipi, en resposta a la denúncia del PSC que el poble està brut i deixat.

 

Recupera l’entrevista sencera al regidor Oriol Jordan:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics