Detenen a Blanes els presumptes autors d’un intent de robatori a una farmàcia del municipi

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada matinada a dos presumptes autors d’un intent de robatori perpetrat en una farmàcia del barri de Ca la Guidó, un establiment que ja a mitjans del mes de gener va ser objecte d’un altre robatori.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, aquest cop els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les 4 de la matinada. Una veïna de la farmàcia ha informat des de casa seva que un vehicle amb tres ocupants s’estava encastant repetidament contra les pilones de davant l’establiment, i que s’hi havien col·locat precisament després del robatori d’ara fa uns mesos. Tres patrulles de la Policia Local s’han dirigit a la farmàcia i han pogut frustrar l’intent de robatori, però el vehicle dels presumptes autors ha fugit per la GI-600 direcció a Tordera.

Els Mossos i la Policia Local de Tordera han estat alertats del fet, i finalment s’ha acabat detenint els dos fugitius després que perdessin el control del vehicle a la rotonda d’accés a la C-32 i que s’escapessin a peu. Els detinguts han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral situada a Blanes i s’espera que avui passin a disposició judicial.

Segons informa el consistori blanenc, la investigació dels Mossos d’Esquadra està darrera la pista d’un tercer ocupant del vehicle, sospitós d’haver intervingut també en l’intent de robatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics