Ajuntament i centres educatius treballen conjuntament per fer una nova decoració i encesa de llums de Nadal

Decoració que van fer els escolars l'any passat - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Decoració que van fer els escolars l’any passat – Foto: RP

Palafolls va unir esforços l’any passat entre el consistori i els centres educatius del municipi per preparar la decoració i la il·luminació que, durant les festes nadalenques, vestiran el poble.

Enguany, s’ha volgut repetir aquesta fórmula, i s’està treballant conjuntament entre l’Ajuntament de Palafolls i les escoles Mas Prats i Ferreries, l’Institut de la Font del Ferro i la Llars d’infants Palafollets perquè els seus alumnes siguin, de nou, els protagonistes de la decoració nadalenca.

De moment no es coneixen més detalls del que es podrà veure als carrers de Palafolls de cara al proper mes de desembre, però el consistori sí que assegura que actualment s’hi està treballant. A la vegada, des de l’ajuntament s’assegura que la intenció és adaptar els actes d’inauguració de la decoració i d’encesa de llums a les circumstàncies que ha imposat la pandèmia i a les mesures que es preguin en el seu moment per fer-hi front, obrint la porta a celebrar actes de forma telemàtica.

El Nadal del passat 2019, a banda dels elements renovats que es van llogar per decorar determinats espais de Palafolls, els alumnes de les escoles i la llar d’infants van estar treballant amb objectes reciclables, com ampolles d’aigua de plàstic, que van pintar-se de colors i a les quals es van incorporar llums led, i que es van instal·lar en diferents carrers i places del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics