L’edifici de Ca l’Arnau de Malgrat es reconvertirà en un centre socioeducatiu per a infants i adolescents

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat que aquest espai obrirà com a centre socioeducatiu per a infants i adolescents a partir del proper mes de novembre.

Segons afirma el consistori, l’espai acollirà els diferents projectes que l’ajuntament duu a terme per acompanyar a infants i joves en el seu desenvolupament personal, emocional i educatiu, prioritzant els que es troben en situació de vulnerabilitat social. L’acció es fa des de les regidories d’Educació i Acció Social, en el marc de Serveis Socials.

D’una banda, segons concreta el consistori malgratenc, Ca l’Arnau serà la nova seu del projecte GR Malgrat, que des de fa 7 anys acompanya als infants i joves en el seu itinerari formatiu per millorar el seu nivell educatiu. El projecte treballa en dues línies diferenciades: “Èxit Primària i Secundària” -adreçat a infants i joves de 8 a 16 anys, com a reforç escolar fora de l’horari lectiu- i “Emociona’t” -adreçat a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys i encarat a la gestió de les emocions.

D’altra banda, segons informa l’ajuntament, enguany es posa en marxa el servei socioeducatiu d’atenció diürna a infants i adolescents d’entre 6 i 12 anys, amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament integral del menor, atendre els infants que es troben en situació de risc social, intervenir per prevenir i reduir riscos, augmentar les competències i habilitats per compensar dèficits socioeducatius i treballar per a la participació i integració comunitària dels menors i les seves famílies.

A principis de mes, la Junta de Govern Local de Malgrat va aprovar el plec de condicions administratives i tècniques per poder contractar el servei socioeducatiu i també el del projecte GR, i preveu que tot plegat permeti posar en marxa els nous serveis de Ca l’Arnau ja aquest proper mes de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics